Nyhetsarkiv

 • Ledig pedagogstilling :) Vil du glede deg til jobb hver dag? Ja! Da må du søke hos oss nå!

  Vi søker deg som er tydelig, ydmyk og romslig, du samarbeider godt i et team, men jobber også godt selvstendig. Du har godkjent barnehagelærerutdanning og er en engasjert pedagog. Du har ambisjoner og brenner for å være en medskaper i barns hverdag, i tillegg til egen interesse for gårds- og naturbarnehagen. Du er glad i naturen og aktiviteter utendørs året rundt. Du må ha gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig, dvs. min. godkjent norskprøve B1/ B2.

 • Barnehage plass hos oss?

  Nå nærmer det seg 1. mars og med det søknadsfrist for barnehageplasser for 2021-2022. Så har du lyst til at barnet ditt skal få oppleve gård, dyr og natur på nært hold, så er du hjertelig velkommen til å søke hos oss. Søknadskjema finner du i Barnehageportalen på Eidsvoll kommunes hjemmesider :o)

  Har du/dere spørsmål om Gårdsbarnehagen så ta kontakt med Stine på tlf. 97423694 eller pr.epost gardsbarnehagen@asleia.no.

 • Tilkallingsvikar ønsket :)

  Fra tid til annen har vi behov for vikar til kortere og lengre vikariater. Du som søker må ha interesse for å jobbe i en spennende og litt annerledes barnehage som har fokus på gode opplevelser for barna i samspill med gården, skogen og dyra. Erfaring med disse områdene er en fordel.

  Vil du har varierte dager med en herlig gjeng i en aktiv barnehage, så SØK :)

 • REVIDERTE VEDTEKTER

  Regjeringen har vedtatt å øke maksprisen i barnehagen fra 1. januar 2020. Vedtektene våre er revidert ift denne økningen.De siste vedtektene finnes nå oppdatert under "Om oss"- vedtekter.

 • FAU 2019-2020

  På foreldremøte i september ble det valgt nytt FAU, noen av de tidligere takket for seg etter flere års innsats og noen nye kom til. Vi er heldige som har ivrige og engasjert foreldre som hjelper oss med å lage gode hverdager for ungene.

  Mer info om FAU finner dere under fliken FAU.

 • NYTT ÅR OG 10 ÅRS JUBILEUM!

  Vi startet opp det nye året med å feire oss selv. Gårdsbarnehagen fyller 10 år og det ble behørig feiret med nåværende og gamle familier, ordførerbesøk, kake og drikke:-)
  Det blei en kjempefin dag med mulighet til å mimre litt om de 10 årene som har gått.

 • Adventstid

  Nå nærmer det seg adventstid og med det mye morsomt og spennende som skal skje:-) Vi håper på en flott førjulstid for både store og små.

 • HØSTFEST

  Torsdag 24. september har vi høstfest. Foreldre, søsken og besteforeldre er invitert fra kl 15.00 :-)

 • Dagene går:-)

  Tida går og november er godt i gang. Vi har en artig måned nå hvor ungene jobber litt med de "kreative sidene sine", og det blir mye fint. Nå nærmer desember måned seg og vi skal så smått begynne og glede oss til jul...

 • HEI IGJEN!

  Nå har det vært lang "ferie" her på nettsiden :-) Men nå er høsthalvåret i gang, alle nye barn og ansatte har begynt å komme godt inn i hverdagen. Vi har kost oss i det flotte sommerværet, har fått høstet mye bær og grønnsaker og hatt morsomme dager i fjøset med nye kaninunger.

 • AKTIVITETSDAG

  I dag har vi hatt en trivelig aktivitetsdag for alle sammen i Bjørklund.

 • HØSTFEST

  Velkommen til høstfest i Bjørklund fredag 20.9 fra kl 15.00

  Vi serverer smaksprøver fra årets "innhøsting" og ungene synger noen sanger.

 • Barn og dyr har det godt om dagen:-)

  Her tusler hønene rundt og napper i graset til stor glede for ungene. Det er moro for alle at barn og dyra trives i hverandres selskap:-)

 • VELKOMMEN TIL NYTT BARNEHAGEÅR

  Da er vi godt i gang med det nye året, alle nye barn og ansatte er på plass. Velkommen til dere alle!

  Opplysninger om barn er lagt inn så alle foreldre skal etter hvert få en mail slik at dere kan opprette passord til den delen av nettsiden som bare er for foreldre:-)

 • PLANLEGGINGSDAGER

  For 2013-14 har vi følgende planleggingsdager:
  12 og 13 august
  1. november
  2. januar
  2. mai

 • ÅRSPLAN FOR 2013-14

  Den nye årsplanen for 2013- 14 er ferdig. Dere finner den under ve å klikke på linken. Papirutgaven blir delt ut 1 august.

 • SOMMERFEST!

  Takk til FAU, alle dere andre foreldre og ikke minst barna som bidro til en vellykket sommerfest i går. Sommerfesten er en hyggelig markering av at barnehageåret nærmer seg slutten og det er virkelig morsomt å se at både foreldre, søsken, tanter, onkler og besteforeldre vil være med på dette. Vi hadde en fin ettermiddag med underholdning, grilling, "villvetthefteutdeling", loddsalg med mange flotte premier og blomsteroverrekkelser.

 • JUNI!

  Nå er juni her og vi feirer med SOMMERFEST den 6. Vi øver på litt underholdning og gleder oss til å se mange av dere der.

  Månedsbrevet for juni er lagt ut for de som ønsker å lese det her.

  Vi hadde dugnad den 29. mai og mange velvillige foreldre sørget for at det ble en vellykket ettermiddag med jobbing og skravling. Takk til alle dere som stilte opp:-)

 • Nå er vi godt i gang igjen etter påske...

  Det har gått noen uker etter påske og vi er i full fart igjen. Snøen smelter så skiene er satt vekk for denne vinteren, i fjøset har kalvene begynt å komme og vi venter spent på lamunger. I skogen er det mye vann, til stor glede for alle små. Fuglekassene er klargjort og hengt ut, så da er det bare å vente på at noen flytter inn:-) Denne uka hadde vi et veldig hyggelig foreldremøte, med blide og fornøyde foreldre. Takk til alle dere som hadde mulighet til å komme.

 • GOD PÅSKE!

  Snart er det påske og forhåpentligvis litt vår i lufta. Denne uken har aktivitetene dreid seg litt om påsken og hvorfor vi feirer påske. I går hadde vi påskesuppe sammen med foreldrene og i dag har vi vært på jakt etter påskeegg.
  Så til dere alle sammen: GOD PÅSKE og nyt finværet!

 • UKAS BONDEVENN!

  Norges Bondelag har en aksjon gående nå, som innebærer at lokallagene skal utnevne "UKAS BONDEVENN". Denne uken var det vi som ble valgt ut. ( Forrige uke var det Eidsvolls ordfører, så vi er i godt selskap:-)

 • Nye reviderte vedtekter

  Regelverket i Norge er i endring ift barnehagesektoren og det innebærer at vi må tilpasse våre vedtekter. De nye vedtektene gjelder for opptak til barnehageåret 2013/14 for alle nye og "gamle" barn.

  Dere finner de nye vedtektene under "OM OSS".

 • VELKOMMEN TIL ÅPEN DAG!

  I forbindelse med opptak til barnehageåret 2013/ 2014 har vi åpen dag hos oss
  LØRDAG 2. FEBRUAR FRA KL 12.00- 15.00.
  De som har lyst til å se og høre om barnehagen er hjertlig velkommen!


  Søknadsfristen for neste barnehageår er 1. mars.

 • MÅNEDSBREV OG KARNEVAL

  Månedsbrevet for januar er lagt ut på foreldresiden.
  Torsdag 7 februar koser vi oss med karneval. Nytt av året er at vi har valgt et tema: GÅRDSBARNEHAGEN. Så vær kreative, finn kostymer som kan relateres til det vi driver med i hverdagen:-)

 • Godt nyttår alle sammen!

  Vi gleder oss til å ta fatt på et spennende nytt år! Aller først ute er vinteren med all den moro og glede den byr på....

  Nytt av året er at vi også er på facebook, søk oss opp hvis du er intressert :-)

 • NÅ ER DET JUL!!

  Etter en god desember med mye tradisjonelle aktiviteter nærmer det seg nå jul. Vi er klare: ungene har både pyntet og vasket, vi har bakt og stekt lefser, vi har kost oss med grøt og fjøsnissen, feiret lucia og spist deilig julemat. Så nå gjenstår det bare å: ØNSKE ALLE EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR:-)

 • LUCIAFEST

  Torsdag 13. desember feirer vi Lucia i barnehagen. Vi serverer gløgg og pepperkaker fra kl 15.00 og luciatoget går kl 15.30.
  Alle er hjertlig velkommen, men husk og kle dere godt, siden alt foregår utendørs.

  Vi sees:-)

 • DESEMBERSKRIV

  Desember nærmer seg og nedenunder finner dere info:-)

 • KALDERE VÆR- MER KLÆR:-)

  Nå er det blitt merkbart kaldere i lufta og vinteren nærmer seg. Det gjør at ungene har behov for mer tøy for at dagene deres skla bli ålrighte. For dere som ønsker tips om hva som er nødvendig å ha i barnehagen nå har vi lagt ut en oversikt som dere finner ved å klikke på linkene nedenunder.

 • NYE BILDEALBUM!

  Da har jeg lagt ut bilder av nye Nasse ( grisen vår) og noen bilder fra elgjakta. Dere kan se de ved å logge dere inn på foreldresiden.

 • PLANLEGGINGSDAGER 2012/2013

  Her finner dere oversikt over planleggingsdagene for kommende barnehageår. De er i tilleggg trykt i årsplanen som blir delt ut 1. august.

 • Brukernavn og passord til nettsiden

  Da er alle nye barn i Åsleia Gårdsbarnehage registrert for barnehageåret 2012/13. Det betyr at dere foreldre kan logge dere inn på foreldresiden og begynne å gjøre dere kjent med den :-)

  For dere "gamle" foreldre er det bare å bruke tidligere brukernavn og passord.