Vil du glede deg til jobb hver dag? Ja! Da må du søke hos oss!

Fra 01.08.20 har vi to ledige stillinger hos oss:

100% fast stilling som pedagogisk leder

80-100% vikariat barnehagelærer

Vi søker deg som er en engasjert og tydelig voksen. Du har ambisjoner og du brenner for å være en medskaper i barns hverdag. Du er glad i gårdsdrift, friluftsliv og husdyr og er en aktiv og leken voksen. Du samarbeider godt og har en helse som er forenlig med å være aktiv ute i gårdsbarnehagen flere dager i uken året rundt.

Vi kan tilby fantastiske uteområder og egne fjøs med ulike dyr, samt varierte og utfordrende arbeidsdager. Hos oss er det et godt og stabilt arbeidsmiljø med trygge og selvstendige voksne i alle aldre og kjønn. Vi har gode søketall og ventelister.

Er du klar for å glede deg til å komme på jobb hver dag? Ja, så send oss en søknad.

Du som søker må ha godkjent barnehagelærerutdanning eller annen pedagogisk utdanning i tråd med barnehageloven. Erfaring og interesse for gård, skog og dyr er en stor fordel.

Søknadsfrist: Søndag 31. mars.

Ta kontakt med styrer for mer informasjon.
Gleder oss til å høre fra akkurat deg!

Søknad med CV sendes på e-post til: gardsbarnehagen@asleia.no
Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med styrer, Stine, på tlf. 97423694.