ER DU PEDAGOG OG HAR LYST TIL Å JOBBE I EN UNIK GÅRDSBARNEHAGE?

Åsleia Gårdsbarnehage ble etablert i 2006 og vi har 46 plasser for barn i alderen 1-6 år, fordelt på 2 hus. Vi er en personalgruppe bestående av både kvinner og menn, yngre og mer erfarne, som alle jobber for å skape en hverdag hvor barn får være barn i nær kontakt med dyr, gården og naturen. Vår pedagogikk er basert på at barna får lære gjennom egne opplevelser og erfaringer.

Fra 01.01.23, eller etter avtale, har vi ledig:

60% vikariat som barnehagelærer

100% fast pedagogisk leder

•

Du som søker må ha utdannelse som barnehagelærer, 3. års studenter er også aktuelle som søkere, da vil vi drøfte en fleksibel oppstart. Erfaring og interesse for gård, skog og dyr er en stor fordel og vil bli vektlagt.

Som pedagog i gårdsbarnehagen ønsker vi en som:

• Er en engasjert og tydelig voksen sammen med barn og ansatte.
  • Har faglig engasjement, med ambisjoner og forventninger til deg selv og dine medarbeidere.
  • Er leken og aktivt tilstede med barna.
  • Er glad i gårdsdrift, friluftsliv og husdyr.
  • Har en helse som er forenlig med å være aktiv ute i gårdsbarnehagen flere dager i uken året rundt.
  • Har godt humør, humor og en positiv innstilling til arbeidet.
  • Er selvstendig og strukturert, løsningsorientert og fleksibel.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Er du den vi ser etter kan vi tilby: Et godt arbeidsmiljø med trygge og selvstendige voksne, 5 pedagoger, egen styrer på huset, fornøyde barn og foreldre, fantastiske uteområder og egne fjøs med ulike dyr, samt varierte og utfordrende arbeidsdager.  Vi har 5 plandager i året, fri i julen og 2 uker sommerstengt. Barnehagen har stabil barnegruppe fra 1-6 år og ventelister. Vi følger PBL sin tariff, men har egen pensjonsordning.

Er du interessert i å bli en del av teamet i "verdens herligste barnehage" oppfordrer vi nyutdannede og erfarne pedagoger til å søke J

Søknadsfrist: 18.nov

Søknad med CV sendes på mail til: gardsbarnehagen@asleia.no

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Silje (styrer) på tlf 97423694