Vil du glede deg til jobb hver dag? Ja! Da må du søke hos oss!

Er du glad i gård, dyr og natur og ønsker du å være den viktige personen i akkurat DET barnets liv? Vi er en herlig gjeng i en fantastisk Gårdsbarnehage på Eidsvoll og vi trenger flere pedagoger som deg. Vi har ledig 100 % fast stilling som pedagogisk leder fra 01.08.22-31.07.23.

·            100% fast stilling som pedagogisk leder

Du som søker må ha utdannelse som barnehagelærer, men det kan også være aktuelt med barne- og ungdomsarbeider med gode leder egenskaper (da vil det bli års vikariat med dispensasjon). Erfaring og interesse for gård, skog og dyr er en stor fordel og vil bli vektlagt.

Som pedagog i gårdsbarnehagen ønsker vi en som:

• Er en engasjert og tydelig voksen sammen med barn og ansatte.
  • Har faglig engasjement, med ambisjoner og forventninger til deg selv og dine medarbeidere.
  • Er leken og aktivt tilstede med barna.
  • Er glad i gårdsdrift, friluftsliv og husdyr.
  • Har en helse som er forenlig med å være aktiv ute i gårdsbarnehagen flere dager i uken året rundt.
  • Har godt humør, humor og en positiv innstilling til arbeidet.
  • Er selvstendig og strukturert, løsningsorientert og fleksibel.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Er du den vi ser etter kan vi tilby: Et godt arbeidsmiljø med trygge og selvstendige voksne, 5 pedagoger, egen styrer på huset, fornøyde barn og foreldre, fantastiske uteområder og egne fjøs med ulike dyr, samt varierte og utfordrende arbeidsdager.  Vi har 5 plandager i året, fri i julen og 2 uker sommerstengt. Barnehagen har stabil barnegruppe fra 1-6 år og ventelister. Vi følger PBL sin tariff, men har egen pensjonsordning.

Er du interessert i å bli en del av teamet i "verdens herligste barnehage" oppfordrer vi nyutdannede og erfarne pedagoger til å søke J

Søknadsfrist: 16.mai

Søknad med CV sendes på mail til: gardsbarnehagen@asleia.no

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Silje (styrer) på tlf 97423694