VI ØNSKER OSS NYE ASSISTENTER TIL VÅR UNIKE GÅRDSBARNEHAGE!

Fra i dag har vi ledig: • Vikariat 5 timer hver dag (25 timer pr.uke) • Vi trenger også ringevikarer

Åsleia Gårdsbarnehage ble etablert i 2006, og vi har 58 plasser for barn i alderen 1-6 år, fordelt på 2 hus. Vi er en personalgruppe bestående av både kvinner og menn, yngre og mer erfarne, som alle jobber for å skape en hverdag hvor barn får være barn i nær kontakt med gården og naturen. Vår pedagogikk er basert på at barna får lære gjennom egne opplevelser og erfaringer.

Fra i dag har vi ledig:
• Vikariat 5 timer hver dag (25 timer pr.uke)
• Vi trenger også ringevikarer

Du som søker må ha interesse for å jobbe i en «annerledes» barnehage med fokus på gode opplevelser for barna i samspill med gården, skogen og dyra. Erfaring med disse områdene er en fordel.

Som assistent i gårdsbarnehagen ønsker vi en som:
• Er en rolig, tydelig og trygg voksen sammen med barn og ansatte
• Har engasjement og interesser for barn, med ambisjoner og forventninger til deg selv
• Er leken og aktivt tilstede med barna
• Er glad i gårdsdrift, friluftsliv og husdyr
• Har en helse som er forenlig med å være aktiv ute i gårdsbarnehagen flere dager i uken året rundt
• Har godt humør, humor og en positiv innstilling til arbeidet
• Er selvstendig og strukturert, løsningsorientert og fleksibel
• Har gode norsk-kunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Du må også ha gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig, dvs min. godkjent norskprøve B1/ B2. Godkjent politiattest er en forutsetning før tiltredelse.

Søknad sendes på e-post til: gardsbarnehagen@asleia.no

Har du spørsmål om stillingen, kan du også ta kontakt med styrer Silje Karlsen på tlf. 97423694