Ledig pedagogstilling :) Vil du glede deg til jobb hver dag? Ja! Da må du søke hos oss nå!

Vi søker deg som er tydelig, ydmyk og romslig, du samarbeider godt i et team, men jobber også godt selvstendig. Du har godkjent barnehagelærerutdanning og er en engasjert pedagog. Du har ambisjoner og brenner for å være en medskaper i barns hverdag, i tillegg til egen interesse for gårds- og naturbarnehagen. Du er glad i naturen og aktiviteter utendørs året rundt. Du må ha gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig, dvs. min. godkjent norskprøve B1/ B2.

ARBEIDSOPPGAVER:

• Hovedansvar for det pedagogiske arbeidet med barna.
  • Lede og samarbeide med øvrig personale, samt gi veiledning underveis.
  • Bidra til at Gårdsbarnehagen oppleves som en god omsorg -og læringsarena for barn og foreldre.
  • Bidra til godt samarbeid og god kommunikasjon med barn, personale, foreldre og andre samarbeidspartnere.
  • Være en del av en positiv og løsningsfokusert ledergruppe i Gårdsbarnehagen.
  • Bidra til kompetanseheving og faglig innhold.
  • Bidra med kunnskap og ideer rundt gårds-, natur – og dyreliv.

VI KAN TILBY DEG:

En aktiv og spennende gårdsbarnehage i fantastiske omgivelser, med en stabil og positiv barne- og foreldregruppe.

Du blir en del av ledergruppa med flere pedagoger, personalgruppa vår består av unge og erfarne, kvinner og menn. Vi har 5 plandager i året og har stengt 2 uker i juli og i julen.

Lønn etter PBL s tariff.

Personlig egnethet vil vektlegges. Godkjent politiattest er en forutsetning før tiltredelse.

Søknad og CV sendes elektronisk innen 14.02.2021 pr. epost: gardsbarnehagen@asleia.no eller vi finn.no https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=173638202

Ønsker du mer info om stillingene eller oss; ta kontakt med Ingunn (eier) på tlf. 91841060. Send oss en søknad da vel!