Har du lyst til å jobbe hos oss?

VI TRENGER FLERE MEDARBEIDERE FRA 01.08.18! HAR DU LYST , SÅ SØK SÅ FORT DU KAN :-)

2. gangs utlysning

Fra 1.8.18 har vi ledig 80 % årsvikariat som pedagogisk leder.

Du som søker må ha utdannelse som barnehagelærer, samt interesse og erfaring med dyr.

Som ansatt i gårdsbarnehagen ønsker vi en som:

• Er en tydelig, men omsorgsfull voksen
  • Har faglig engasjement, med ambisjoner og forventninger til deg selv og dine medarbeidere
  • Er leken og aktivt tilstede med barna
  • Er glad i gårdsdrift og friluftsliv, samt har erfaring og kunnskap om husdyr
  • Har en helse som er forenlig med å være aktiv ute i gårdsbarnehagen flere dager i uken året rundt
  • Har godt humør, humor og en positiv innstilling til arbeidet
  • Er selvstendig og strukturert, løsningsorientert og fleksibel

Er du den vi ser etter kan vi tilby: Et godt arbeidsmiljø med trygge og selvstendige voksne, både kvinner og menn, 5 pedagoger, egen daglig leder på huset, fornøyde barn og foreldre, fantastiske uteområder og egne fjøs med ulike dyr, samt varierte og utfordrende arbeidsdager. 5 plandager, fri jul og 2 uker sommerstengt. Barnehagen har stabil barnegruppe fra 1-6 år og ventelister.

Er du interessert i å bli en del av teamet i ”verdens beste barnehage” oppfordrer vi både faglærte og ufaglærte til å søke.

Søknadsfrist: 25.juni, Merk kort frist!

Søknad med CV sendes på mail til: aasleia@online.no

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Anita på tlf 97423694.