HAR DU LYST TIL Å JOBBE I EN UNIK GÅRDSBARNEHAGE?

Fra og med 1.12.19 har vi ledig 100% pedagogstilling hos oss (60% fast og 40%) vikariat. Er du den pedagogen vi er på jakt etter, eller kjenner du en sprudlende, engasjert pedagog som brenner for yrket sitt? Ja, så les videre!

Du som søker må ha utdannelse som barnehagelærer. Erfaring og interesse for gård, skog og dyr er en stor fordel.

Som pedagog i gårdsbarnehagen ønsker vi en som:

• Er en engasjert og tydelig voksen sammen med barn og ansatte .
  • Har faglig engasjement, med ambisjoner og forventninger til deg selv og dine medarbeidere.
  • Er leken og aktivt tilstede med barna.
  • Er glad i gårdsdrift, friluftsliv og husdyr.
  • Har en helse som er forenlig med å være aktiv ute i gårdsbarnehagen flere dager i uken året rundt.
  • Har godt humør, humor og en positiv innstilling til arbeidet.
  • Er selvstendig og strukturert, løsningsorientert og fleksibel.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Er du den vi ser etter kan vi tilby: Et godt arbeidsmiljø med trygge og selvstendige voksne, 5 pedagoger, egen daglig leder på huset, fornøyde barn og foreldre (vi scoret 4,9 på den nasjonale foreldreundersøkelsen), fantastiske uteområder og egne fjøs med ulike dyr, samt varierte og utfordrende arbeidsdager. Vi har 5 plandager i året, fri i julen og 2 uker sommerstengt. Barnehagen har stabil barnegruppe fra 1-6 år og ventelister. Vi følger PBL sin tariff med egen pensjonsordning.

Er du interessert i å bli en del av teamet i ”verdens herligste barnehage” oppfordrer vi både  siste års studenter på barnehagelærerutdanningen, nyutdannede og erfarne pedagoger til å søke 😊

Søknadsfrist: 10. november 2019

Søknad med CV sendes på mail til: gardsbarnehagen@asleia.no

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med styrer, Stine, på tlf 40068731