TID FOR Å PLANLEGGE NESTE BARNEHAGEÅR:-)

Vi har ledige plasser fra 1. august hvor søknadsfristen er 1. mars. I den forbindelse har vi en "ÅPEN DAG" for deg som har lyst til å vite litt mer om gårdsbarnehagen før du søker. Vi holder åpent MANDAG 4. FEBRUAR FRA KL. 17.30- 19.30. Da er det mulighet for omvisning på alle plassene våre, få litt informasjon om gårdsbarnehagen og få svar på det du måtte lure på. Du er hjertlig velkommen til å hilse på oss. Når du skal søke plass, søker du via Eidsvoll kommunes hjemmesider, har du spørsmål rundt dette kan du ta kontakt med oss på tlf 97423694.

Vi har ledige plasser fra 1. august hvor søknadsfrfisten er 1. mars. I den forbindelse har vi en "ÅPEN DAG" for deg som har lyst til å vite litt mer om gårdsbarnehagen før du søker.

Vi holder åpent MANDAG 4. FEBRUAR FRA KL 17.30- 19.30. Da er det mulighet for omvisning på alle plassene våre, få litt informasjon om gårdsbarnehagen og få svar på det du måtte lure på. Du er hjertlig velkommen til å hilse på oss.